Otvoren rekonstruisani bazen u Požegi

POŽEGA – Posle tri godine od početka rekonstrukcije u koju je uloženo 70 miliona dinara iz budżeta lokalne samouprave danas je otvoren bazen u Požegi i počela je kupališna sezona.

Posetiocima će na raspolaganju biti olimpijski bazen, dečiji bazen u kome se greje voda i tereni za fudbal i odbojku na pesku.

„Renoviran je i ugostiteljski objekat i u njemu će se organizovati svirke i koncerti kada nam vreme to bude dozvoljavalo. Spremni smo i za noćno kupanje tokom sledeća dva meseca, kada nameravamo da maksimalno iskoristimo potencijale bazena“, najavio je rukovodilac sektora za sport u Sportskom kulturnom centru Požega Dejan Mrkić.

Cene karata su ostale na prošlogodišnjem nivou, deca do sedam godina ne plaćaju, do 12 godina je karta 100 dinara, a za starije 150 dinara. Karta za ulazak posle 16 časova iznosi 100 dinara.

Sezonske ulaznice su 3000 dinara za decu i 4500 dinara za odrase, dok porodična propusnica iznosi 6000 dinara na godišnjem nivou i predviđena je za dve odrasle osobe i troje dece.

You may also like...