Otvaren turnira u Velikom parku

UŽICE – Sinoć je u velikom parku pored sportske hale u Užicu odpočeo turnir u malom fudbalu Jelen KUP-a.Deset prijavljenih ekipa odmeriće svoje snage u narednih nekoliko dana na sveže sređenom terenu pored Đetinje i pružiće još jednog finalistu koji će se otisnuti put Beograda, a možda i Francuske.

turnir  u fudbalu veliki parkPrve večeri turnira susrelo se 6 ekipa u 3 utakmice navijačima razlog da se vrate i narednih dana u još većem broju i isprate turnir do kraja uz svoje omiljene ekipe.

Prva utakmica se odigrala između ekipa Kafana Veliki Park i Rekreativa. Utakmica je protekla u opuštenoj atmosferi a ekipe su se pokazale dorasle jedna drugoj. Prvo poluvreme se tako završilo rezultatom 3:2 u korist ekipe Kafana golovima Popovića i jednim golom Borovića. Za ekipu Rekreativa po gol su dali Paunović i Janković. Drugo poluvreme se nastavilo istim tempom ali blago vođstvo Kafane iz prvog poluvremena pokazalo se kao dovoljno za pobedu. Tako se utakmica završila rezultatom 5:4 u korist ekipe Kafana Veliki Park sa dva gola Popovića dok su za Rekreativu dva gola postigli Paunović i Stojić.

Druga utakmica se odigrala između ekipa Srbovi prijatelji i Paris Sen Žermen. Prvo poluvreme se završilo rezultatom 2:0 u korist ekipe Paris golovima Zlatića i Marinkovića. U drugom poluvremenu ekipa Prijatelja je pružila agresivniju igru te je sa dva gola Tadića i golom Novakovića izjednačila rezultat na 3:3. Jedan gol Marinkovića za Paris nije bio dovoljan za pobedu i utikmica se završila nerešeno.

Treća i ujedno poslednja utakmica prve večeri turnira odigrala se između ekipa Atletiko i Rajo Valjekano. Oba tima su pokazala veliku spretnost i umeće te iako je bilo prvo veče turnira, posvećenost fudbalu bila je na visokom nivou. No jedan gol Janjića za Atletiko nekoliko minuta pre kraja drugog poluvremena bio je dovoljan za pobedu, te se utakmica završila rezultatom 1:0 i pobedom ekipe Atletika.

Turnir je otvoren u ponedeljak 15. avgusta i trajaće do nedelje 21. avgusta 2016. godine kada će se odlučiti i šampion turnira iz Užica, koji će na finalnom turniru Jelen KUP-a sa šampionima ostalih turnira u Srbiji takmičiti za glavnu nagradu – put u Pariz na Park prinčeva!

b 92

 

You may also like...