Ostavka predsednika opštine Priboj

PRIBOJ – Lazar Rvović (SNS) je podneo  ostavku na mesto predsednika opštine Priboj. U saopštenju na opštinskom sajtu on se zahvalio građanima na poverenju, ali nije naveo zbog čega je podneo ostavku.

– Obaveštavam vas da sam, 30.12.2016. godine, podneo ostavku na mesto predsednika Opštine. Zahvaljujem vam se na ukazanom poverenju u periodu u kojem sam imao veliku čast da vodim naš Priboj – naveo je Rvović i dodao:

–  Zahvaljujem se i Vladi Republike Srbije, koja je uložila ogromna sredstva i rad da Priboj dobije novu šansu. Oslobađanjem FAP-a od preko 100.000.000 evra duga, dobijanjem slobodne zone, dobili smo priliku da naš grad bude opet sredina dobra za život – napisao je sada bivši predsednik pribojske opštine.

Kao razlog za takav potez, pojedini mediji navode da je Rvović navodno bio razočaran time što Vlada Srbije nije ispunila obećanje u vezi sa statusom FAP-a i isplatama otpremnina bivšim radnicima tog preduzeća.

Rvović je izabran za predsednika opštine u junu ove godne, a tu funkciju je obavljao u prethodnom mandatu. On je istovremeno i predsednik pribojskih naprednjaka, a pre toga je predvodio radikale u tom gradu i bio sekretar odbrora te stranke za Zlatiborski okrug.

You may also like...