Osam medalja za atletičare Užica na krosu u Inđiji

UŽICE – Članovi Atletskog kluba “Užice” ućestvovali su na Krosu Srema u Inđiji i u 2. kolu Krosa Centralne Srbije. Osvojili su osam medalja-pet zlatnih i tri bronzane.

Mihajlo Jakšić osvojio je dve zlatne medalje u trkama mlađih pionira na 800 i 2000 metara. Lazar Cukavac bio je najuspešniji u trci pionira na 2000 metara., aTijana Cukavac osvojila je na obe trke Atletskih škola A na 500 metara bronzane medalje. Marko Mićević osvojio je takođe bronzanu medalju u trci Atletskih škola A na 500 metara.

Mirko Minić je u trkama veterana na 2000 metara osvojio dve zlatne medalje.

„Dobri rezultati koje smo postigli na trkama u Inđiji i Smederevu pokazatelji su dobrog rada. Odlični Mihajlo, sjajni Lazar, briljantna Tijana, dobar Marko su nastavili užičku atletsku školu koja dominira u Srbiji i Evropi. Ova deca treniraju svaki dan jedan put dnevno, a većina njih radi i dva puta. Ovom prilikom pozivam decu da se učlane u Atletski klub “Užice”. Članarina je besplatna, klub je kupio kompletnu sportsku iopremu za sadašnje članove, besplatna su putovanja na takmičenja. Koristim priliku da se zahvalim Gradu Užicu na finansijsko pomoći koje pruža svim sportskim klubovima“, kaže trener AK Užice, Željko Čeliković.

(izvor: AK Užice)

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.