Organska hrana iz Srbije na digitalnoj svetskoj smotri BIOFACH

SRBIJA – Privredna komora Srbije uz podršku Švajcarskog programa za promociju izvoza, a u saradnji sa Nacionalnom asocijacijom za organsku proizvodnju „Serbia organica“ i Razvojnom agencijom Srbije, organizuje nastup devet srpskih kompanija na sajmu organske proizvodnje BIOFACH, koji se ove godine održava u digitalnoj formi od 17 do 19. februara pod nazivom „BIOFACH eSpecial 2021“. Svoje proizvode predstaviće i užička kompanija „Master Food“ i „Drenovac“ iz Arilja.

Srpski proizvođači nastupiće pod prepoznatljivim sloganom „We speak organic“ u okviru digitalnog štanda pod nazivom „Serbian national pavilion“, a svoje najkvalitetnije proizvode potencijalnim distributerima i kupcima predstaviće između ostalog i užička kompanija „Master Food“ i „Drenovac“ iz Arilja.

BIOFACH je najveći specijalizovani svetski sajam u oblasti organske proizvodnje koji se svake godine tradicionalno održava u Nirnbergu u februaru i okuplja više od 3.000 izlagača, a obiđe ga više od 50.000 posetilaca iz više od 130 zemalja.

Izvor: Privredna komora Srbije

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.