Oprezno na Tutin (VIDEO)

POŽEGA – U okviru 27. kola Sloga će na svom terenu dočekati Tutin koji je tokom ove sezone pokazao da ume da bude nezgodan protivnik kao gost.

Sloga se sa Zaltibora vratila neporažena i time pokazala svoju ozbiljnost u nameri da od sledeće godine zaigra u višem rangu. Bila je to 10 utakmica bez poraza, osam pobeda i dva remija, ali do kraja prvenstva ima još mnogo da se igra i svaki naredni meč će biti priča za sebe. U opticaju je još 24 boda a već naredni protivnik neće biti nimalo lak.  U Požegu stiže Tutin koji je pokazao da je mnogo bolji kao gost nego kao domaćin. Na svojoj koži to su osetili Smederevo i Zlatibor odakle je Tutin doneo sva tri boda i poučeni tim iskustvom Požežani se ne smeju opuštati. Eventualna pobeda Sloge u ovom kolu bila bi potvrda dobrog rezultata na Zlatiboru i nastavak odlične serije.

Tutin je od sedam pobeda četiri ostvario na gostujućim terenima, a kroz četiri remija na strani doneo isto toliko bodova u Tutin. To dovoljno govori o ovoj ekipi koja je totalno nepredvidiva. Najubedljivi poraz doživeli su na svom terenu od aranđelovačke Šumadije 4:0,  a najubedljiviju pobedu protiv Budućnost Krušika u prošlom kolu 3:0. Sloga će biti veoma oslabljena u ovoj utakmici jer sigurno neće igrati Vlašić i Nikolić ali oni koji ih budu menjali moraju dati svoj maksimum kako bi ekipa nastavila sa dobrim rezultatima. Utakmica se igra u subotu sa početkom u 16.30.

You may also like...