Oprezno na novajliju (video)

POŽEGA – U 2. kolu srpske lige u Požegi gostuje OFK Šapine novajlija u ligi ali reč je o veoma ozbiljnoj ekipi, sa dosta iskusnih fudbalera.

sloboda-sloga 2016Sloga je odolela u prvom kolu u Kragujevcu, domaćem Radničkom 1923  iako je utakmicu završila sa deset igrača. Mreže su mirovale a trener Požežana Jovan Nikitović može da bude zadovoljan prikaznim od strane njegovih igrača. Malo je stadiona u srpskoj ligi poput Čika Dače pa će i taj segment mnogo uticati na ekipe koje budu gostovale u Kragujevcu. Nikitović je toga svestan pa zato i kaže da je bod na startu prvenstva puna kapa. Da bi taj bod imao stvarnu vrednost potrebno je da se zabeleži pobeda protiv Šapine, ekipe koje je od ove sezone srpskoligaš.

Odbrana je odolela pred napadačima Radničkog pa se sa pravom očekuje da tako bude i protiv Šapine. Poslednja prepreka pred golom je stameni Borivoje Rumenić koji bez obzira što su Šapine novajlije u ligi, ima dosta informacija o njima i one govore da njega i saigrače ne čeka lak posao u subotu.

Svi igrači osim pocrvenelog Grujičića stoje na raspolaganju treneru Nikitoviću a utakmica Sloga OFK Šapine igra se u subotu na stadionu Sloge sa početkom u 17 sati.

ZooM

You may also like...