Opet u Niš (video)

IVANJICA – Javor Matis putuje u Niš na megdan Radničkom koji će želeti pobedu koja bi ih ostavila u trci za Evropom.

Javor Matis je u poslednjem kolu preliminarnog dela prvenstva uspeo da savlada niški Radnički i tako sebi obezbedi igranje u plej ofu. Sada sledi još jedan meč ova dva rivala i to opet na Čairu, u utakmici koja za Ivanjičane nema rezultatski značaj ali je zato prisutan veliki sportski motiv. Evropa je za njih daleko, dok Nišlije još uvek sanjaju taj san. Vasiljević ima dosta kadrovskih problema jer još uvek ne zna na koga će od povređenih igrača moći da računa i u kojoj meri. Kiković je počeo da trenira ali ne punim intezitetom, kao i Gafurov dok će se na Cvetkovića malo duže čekati. I pored toga Javor Matis u Niš ne putuje na ekskurziju.

Milan Milanović je tiho i neprimetno došao u redove ivanjičkog superligaša i veoma brzo se uklopio u atmosferu koja vlada u klubu. Koristi maksimalno svaki proveden minut na terenu jer on drugačije i ne ume. Poštuje Radnički ali bele zastave neće biti.

Vasiljević će utakmicu u Nišu iskoristiti kao šansu da se neki igrači koji su imali manju minutažu nađu na terenu. Naravno da će se voditi računa i o rezultatu jer ne treba uzalud trošiti teško stečenu reputaciju, ali treba imati uvid šta i koliko mogu igrači koji strpljivo čekaju svoju šansu. Pritiska oko rezultata nema pa treba očekivati rasterećenu igru Javor Matisa. Utakmica na Čairu počinje u 19 sati, sudiće je Novak Simović a pomagaće mu Goran Stanojević i Miloš Miškeljin.

ZooM

You may also like...