Online kupovinu karata za turističke atrakcije

ZLATIBOR – U godini proslave jubileja 130 godina turizma, Zlatibor postavlja nove standarde u digitalizaciji turističke ponude kroz omogućavanje online kupovine ulaznica za turističke sadržaje na destinaciji.

“Visit Serbia“ je turistička platforma koja omogućava inovativni marketing destinacija i turističkih atrakcija, online kupovinu ulazanica za turističke atrakcije, kao i jednostavniju i sigurniju naplatu usluga smeštaja. Ovaj digitalni alat korisnicima platforme omogućava da u bogatoj turističkoj ponudi Zlatibora, lakše naprave izbor, a pritom jednostavnim i sigurnim digitalnim kanalom obave online transakciju.  Time se omogućava unapređenje usluge i kvalitet iskustva turista na Zlatiboru što će ulepšati boravak gostiju kao i podizanje imidža i prepoznatljivosti
destinacije.

Posetioci digitalnim putem mogu da kupuju ulaznice za turističke atrakcije Zlatibora: Gold Gondolu, kao i njene inovativne usluge: “Branč u vazduhu” i “Romantično putovanje“, ulaznice za Stopića pećinu, kao i paket ulaznica “4 bisera Zlatibora“. Izazovi u dubini Stopića pećine, neobuzdan mlaz vodopada u Gostilju, mirisi i sačuvana tišina prošlosti u starim brvnarama “Starog sela“ Sirogojna, kao i neprolazna aktuelnost pletiljskog zanata u “Muzeju pletilja“ čekaju posetioce koji odaberu paket ulaznica pod nazivom “4 bisera Zlatibora“.

Istovremeno, platforma  “Visit Serbia“ nudi atraktivnu promociju turističkih destinacija i atrakcija, omogućavajući gostima i posetiocima da osim standardnog i online marketinga, koriste i najnovije tehnike i tehnologije poput virtualne realnosti (VR- virtual reality) video-sadržaja u produkciji vrhunskog kvaliteta. Turistička platforma se nalazi na sledećem linku “Visit Serbia“ .

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.