On-line studiranjem do evropske diplome!

UŽICE – DOBA Faklutet za primenjene poslovne i društvene studije iz Maribora organizovao je informativni dan u Užicu kako bi buduće studente upoznao sa uslovima studiranja na ovoj visokoškolskoj ustanovi koja studije u celini izvodi on-line. DOBA fakultet ima svoja predstavništva u Ljubljani i Beogradu, kao i informativne punktove u Novom Sadu i Subotici.

doba 1DOBA Faklutet za primenjene poslovne i društvene studije iz Maribora je škola sa savremenom, evropskom vizijom, sa izuzetnim programom usmerenim ka praksi, sa vrhunskim predavačima, međunarodnim standardima kvaliteta i fleksibilnim on-line studiranjem, rekla je za ZOOM portal Marija Torbica, stručni saradnik fakulteta.
„Jedno od najčešćih pitanja koja nam studenti postavljaju je kako izgleda studiranje na našem fakultetu. Malo je drugačije od nego na ostalim fakultetima, naša najveća prednost je vremenska fleksibilnost koju nudi ovakav način studija.Možete studirati ujutru, uveče, sa posla, sa bilo kog kraja sveta. Mi imamo puno studenata iz inostranstva, koji pristupaju svom virtuelnom amfiteatru u kome se studije odvijaju preko lozinke koju dobijaju na upisu , zadatke izvode na nedeljnom nivou, a potom predaju i jedino moraju biti on-line u vreme polaganja ispita“, objasnila je Torbica.
Ona je dodala da u studijskoj 2014/2015 izvode dva programa: marketing društveni mediji i odnosi sa javnošću i program poslovanje.Imaju i master studije na srpskom jeziku, program međunarodno poslovanje. Studenti dobijaju zvanje diplomiranog ekonomiste i magistra poslovnih nauka.Diploma ovog fakulteta je priznata u svim zemljama Evropske unije što diplomcima omogućava prohodnost pri zaposlenju.
„Čak 64% naših diplomaca nakon diplomiranja dobiju bolji posao, višu platu ili prednost pri zadržavanju posla u ovom kriznom vremenu. Ukupno imamo 1000 studenata, u Srbiji imamo 200 diplomaca i 350 studenata po studijskoj godini“, naglasila je Marija Torbica.
„Upis kao i tok studija može da se izvede on-line, kako bi dali šansu i onima koji nisu u Srbiji ili su na godišnjim odmorima. Sve informacije se nalaze na našoj web stranici www.doba.rs.Prijava traje do 30. juna, broj mesta je ograničen i do tada važi popust od 102 evra, prijava se takođe popunjava on-line“, naglasila je Marija Torbica, stručni saradnik DOBA Fakulteta za primenjene poslovne i društvene studije.

ZooM

 

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.