Održana onlajn konferencija u okviru platforme „Održivi razvoj za sve“

ZLATIBORSKI OKRUG – O održivom razvoju u Zlatiborskom okrugu govorilo se tokom onlajn Regionalne konferencije organizovane u okviru platforme „Održivi razvoj za sve“.

Član gradskog veća za privredu Slobodan Kuzmanović govorio je na temu „ Planiranje lokalnog razvoja u skladu sa ciljevima održivog razvoja“, a panelisti su bili i predstavnici SKGO, Beogradskog fonda za političku izuzetnost, kao i opština Priboj i Požega.

Uloga lokalnih samouprava, podrška procesu planiranja i predstavljanje konkretnih primera prakse, organizacija civilnog društva i poslovnog sektora koji doprinose realizaciji Agende 2030, neke su od tema o kojima su, pored predstavnika lokalnih samouprava, govorili i predstavnici RRA Zlatibor, Užičkog centra za prava deteta i Udruženja građana „Forca“ i „Slatka jesen“ iz Požege i „Primus“ iz Priboja.

član gradskog veća Slobodan Kuzmanović
Foto: grad Užice

Platforma za opštedruštveni dijalog „Održivi razvoj za sve“ omogućava uspostavljanje široke diskusije među najznačajnijim nedržavnim akterima u Srbiji, poput civilnog društva, korporativnog sektora, akademske istraživačke zajednice, profesionalnih udruženja, medija i građana o usklađivanju razvojnih prioriteta Srbije sa ciljevima sadržanim u Agendi za razvoj 2030.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.