Odbornici Zdrave Srbije u još pet gradova i opština zapadne Srbije

ČAJETINA – Pošto je samo nedelju dana posle izbora, kao prvi u Srbiji, konstituisan novi saziv Skupštine opštine Čajetina, u kojoj Zdrava Srbija ima apsolutnu većinu, u sledećih desetak dana će biti konstituisane i druge lokalne skupštine u Zapadnoj Srbiji u kojima je ova stranka takođe izborila parlamentarni status ,navodi se u saopštenju Zdrave Srbije.

foto: Zdrava Srbija

Prva na redu je konstitutivna sednica Skupštine grada Užica koja će biti održana 13. avgusta, a u kojoj će Zdrava Srbija, kao drugoplasirana na izborima, imati 15 odbornika. Odmah potom, 17. avgusta, biće konstituisane skupštine u Požegi, gde ZS ima četiri i Novoj Varoši, gde ima jednog odbornika, pa 18. avgusta u Priboju, gde Zdrava Srbija ima pet odbornika i Arilju, gde je ova stranka osvojila četiri odbornička mesta.

“ Kako smo u Čajetini i na Zlatiboru pokazali da se samo beskompromisnim zalaganjem za interese građana mogu postići zacrtani ciljevi, tako ćemo i u skupštinama ovih gradova i opština interes građana uvek stavljati na prvo mesto“, poručuju iz Zdrave Srbije.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.