Od sutra kreću vozovi, do Užica samo voz iz Kraljeva

SRIBIJA – Vozovi u unutrašnjem saobraćaju od sutra počinju postepeno da saobraćaju u Srbiji na kraćim relacijama, dok će se vozovi na dužim relacijama kao što je Barska pruga uvoditi kako se budu ublažavale mere, saznaje portal ZooMUE.

Voz će na Barskoj pruzi, za početak, saobraćati samo od Beograda do Valjeva, jer je reč o dugoj relaciji i red vožnje ne može da se uskladi sa policijskim časom.

Na užičku železničku stanicu od sutra će stizati voz koji iz Kraljeva za Užice polazi u 06:31 časova, a iz Užica za Kraljevo će se vraćati u 09:17 časova.

Vozovi na relaciji Kraljevo-Požega polaziće iz Kraljeva u 10:00 i u 12:35 časova, kao i iz Požege za Kraljevo u 12:35 i u 15:07 časova.

„Srbija Voz“ a.d.  saopštio je da je preduzeo  propisane mere zaštite putnika i vozopratnog osoblja. Obavljena su  dodatna čišćenja vozova, što podrazumeva  dezinfekciju  podova, staklenih i metalnih površina, kao i svih ostalih površina sa kojima putnici dolaze u kontakt prilikom putovanja. Putnici su dužni da prilikom putovanja obavezno koriste zaštitna sredstva maske i rukavice, drže bezbednu distancu i prate uputstva konduktera i obeležja u i na vozu.

You may also like...