Od sutra izmene u saobraćaju u ulici Dimitrija Tucovića (VIDEO)

UŽICE – Deo ulice Dimitrija Tucovića u Užicu od raskrsnice sa Nikole Pašića do raskrsnice sa Železničkom biće zatvorena za saobraćaj od petka 2. jula od 8 časova do završetka raova, saopšteno je iz JP Užice razvoj.

Zbog zatvaranje ovog dela ulice izmeniće se linija javnog transporta, pa će stajalište za Zlakusu i Rasadnik biti kod Javne garaže.

Kružni tok
Foto: ZooMUE

„Izmene će se odnositi na linije Duboki Potok – Sevojno, Turica- Sevojno, Senjak – Ada – Krčagovo – Mramor, Užice – AS Zlakusa i Užice – AS Rasadnik. Vozila će saobraćati od Senjaka do vrha Dovarja, zatim Banjičkom ulicom do fabrike Prvi partizan magistralnim putem do kružnog toka kod Vatrogasnog doma odakle nastavljaju dalje ustaljenom trasom. Linija broj 16 koja redovonom trasom koristi stajalište Pijac sada će koristiti privremeno stajalište kod Gradskog stadiona“, rekao je saobraćajni inženjer za javni i gradski prevoz JP Užice razvoj Dragutin Drulović i dodao da će traka od Narodnog muzeja u smeru ka Rakijskoj pijaci će od sutra biti funkcionalna.

Iz ovog javnog preduzeća apeluju na građane da učestvuju u saobraćaju uz povećan oprez, koriste alternativne pravce i poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.