Obuka za influens marketing u IBC Zlatibor

ZLATIBOR – U Inovacionom biznis centru Zlatibor u periodu od 21. do 23. decembra održaće se obuka u influens marketingu za sve zainteresovane.

Savremeno poslovanje nezamislivo je bez marketinga, a digitalizacija kao način života nametnula je i nove forme komuniciranja sa potrošačima. Svest o tome da je obraćanje konzumetnima društvenih mreža jedan od najprofitabilnijih formi promocije nametnula je potrebu edukovanja korisnika za ove potrebe.

Inovacioni biznis centar Zlatibor omogućiće svim zainteresovanim besplatnu obuku u oblasti infuens marketinga, kao kreiranja sadržaja video snimaka za društvene mreže kao najreprezetativniji način vida kanala prodaje danas.

Načine, metode i forme na koji se kreira i plasira sadržaj prezentovaće poznati influenseri Tiago Fereira i Lena Stefanović i to kroz seriju radionica koje će se održati u prostorijama IBC Zlatibor. Kreativni pristup vizuelnoj komunikaciji na društvenim mrežama samo su deo digitalnog marketinga čije će osnove otkriti poznati i popularni influenseri.

Za trodnevnu edukaciju u oblasti kreiranja sadržaja na influens način koja će se održati od 21. do 23. decembra potrebno je poslati prijavu putem mail-a: stojan.vukovic@ibczlatibor.rs i to do 17. decembra.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.