Obradović:Bez oslobadjanja medija ne izlazimo na izbore

UŽICE – Lider Dveri Boško Obradović na protestnom skupu u Užicu rekao je da je  jedan  od uslova  opozicije,pored smene  Aleksandra Vučića i aktuelne vlasti ,oslobađanje medija u Srbiji i da bez tog uslova opozicija neće učestvovati ni na jednim izborima.

“Tražimo oslobađanje medija na čelu sa RTS-om I minimum 6 do 9 meseci slobode medija i debate vlasti i opozicije i u parlamerntu i u  medijima.Tek onda možemo da izađemo na izbore na svim nivoima”,naglasio je Obradović.

On je rekao u Užicu i da je u poslednjih 4 meseca puno toga urađeno.

“Opozicija se ujedinila.Setite se kako je izgledala pre 6 meseci.Kako smo bili razbijeni,nemoćni I kako se režim igrao sa nama,zato što nismo bili jedinstveni.Mislili smo da je svako od nas pametniji od onoga drugog  iz opozicije,ali otkada smo se ujedinili I napravili Sporazum sa narodom stvari su drugačije “,rekao je Boško Obradović.

Narodni poslanik Narodne stranke Miroslav Aleksić poručio je Užičanima da zaborave strah i da se bore za svoju i budućnost svoje dece.On je naglasio da 50.000 ljudi godišnje napusti Srbiju.

“Strah vise ne živi ovde.Strah je sada kod onih koji se plaše od pada vlasti i suda naroda.Plaše se zakona i lustracije koju ćemo sprovesti kao prvu stvar kada budu pali sa vlasti “,istakao je Aleksić.

Sa 10- protestnog skupa”  1od 5 miliona” u Užicu upućen je  poziv  građanima da učestvuju na velikom protestnom mitingu 13.aprila u Beogradu.

You may also like...