Obeležavanje Dana zaštite prirode u Mokroj Gori

 

MOKRA GORA- Dan zaštite prirode biće obeležen u petak 11.aprila u Ekocentru na području Parka prirode “Šargan-Mokra Gora”.

mg 1

 Zavod za zaštitu prirode Srbije zajedno sa Parkom prirode Mokra Gora d.o.o, uz saradnju i pomoć Ministarstva energetike, razvoja i zaštite životne sredine, Ministarstva prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja, Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine i Pokrajinskog zavoda za zaštitu prirode AP Vojvodine organizuje obeležavanje Dan zaštite prirode manifestacijom u jednom od zaštićenih područja, Parku prirode „Šargan – Mokra Gora“.
 U okviru programa, Zavod za zaštitu prirode Srbije govoriće o budućem rezervatu biosfere „Drina“, a Pokrajinski zavod za zaštitu prirode će predstaviti ekokampanju „Stop trovanju ptica grabljivica“.
 Manifestacija će okupiti predstavnike državnih organa, stručnih ustanova, upravljača zaštićenih područja, nevladinih organizacija iz oblasti zaštite prirode, a skupu će prisustvovati i predstavnici Republičkog zavoda za zaštitu kulturno-istorijskog i prirodnog nasljeđa iz Republike Srpske, što će biti prilika za uspostavljanje buduće saradnje.
ZooM
 

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.