O radu Vodovoda drugi put (video)

UŽICE-Na 13. sednici Skupštine grada odbornici su usvojili  programe  rada TO Užice i Turističke organizacije  regije Zapadna Srbija,srednjoročne i dugoročne planove Užice razvoja,Bioktoša i prošlogodišnje izveštaje o radu tih javnih preduzeća.Sa dnevnog reda skinut je izveštaj o radu JKP Vodovod za prošlu godinu.

 

Odbornici su  dali saglasnost i na ovogodišnji program poslovanja ustanove Dečije odmaralište Zlatibor. Glasali su za program zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta za teritoriju grada.

Odbornici će raspravljati i o predlogu odluke o održavanju zgrade i spoljnog izgleda zgrade kojom se propisuju obaveze vlasnika i korisnika stanova na održavanju unutrašnjeg i spoljnog izgleda zgrade, ali i uslovi, način i kriterijumi bespovratnog sufinansiranja obnove fasada radi unapređenja funkcionalnosti delova zgrade i kako bi se umanjila opasnost od nastupanja štete ili nemogućnosti korišćenja drugih delova zgrade.

 

 

Odbornici su na početku sednice aplauzom pozdravili predstavnike učeničke  i studentske parlamentarne mreže koji prisustvuju današnjem zasedanju iz Gimnazije, Medicinske, Tehničke i  Saobraćajne škole, Učiteljskog fakulteta i Visoko tehničko-poslovne škole.

 

 

You may also like...