Nušićijada promovisana na Sajmu turizma (video)

BEOGRAD-Šesti  put za redom,od kada je 2010.godine obnovljena ,ivanjička Nušićijada  ,koja se ove godine održava od 28. do 30.avgusta,predstavljena je na 37.Međunarodnom sajmu turizma.

 

Turistička organizacija Ivanjice i Udruženje građana Kudes predstavili su publici nagrađeni promo film i dokumentarni film o petogodišnjoj istoriji ove kulturno-edukativno-zabavne manifestacije .

“Ivanjička Nušićijada je festival koji se u proteklih pet godina profilisao kao manifestacija dobrog ukusa,uspešne kombinacije kulture i zabave,učenja i boemštine,celodnevnih edukativnih sadržaja i celonoćnog kafanskog života,a pre svega negovanja Nušićevog pogleda na svet “ ,rekla je za ZOOMUE  koordinaror festivala Vera Jovanović.

 

Jovanovićeva ističe da Nušićijada po broju posetilaca već postaje jedan od centralnih regionalnih događaja.

“Interesovanje za Nušićijadu je svake godine sve veće.I na sajmu su nas posetili brojni prijatelji festivala,saradnici,donatori ,ali i poznata lica koja su bila viđena za Ivanjicu i koja će ,sudeći po utiscima koje nose sa Nušićijade,biti viđena u ovoj varoši i narednih godina.Mi obećavamo dobar provod i ove godine,ali još ne otkrivamo kakva smo iznenađenja priredili posetiocima”,kaže Jovanovićeva.

 

Turistička organizacija Srbije je Nušićijadu uvrstila u Kalendar manifestacija na engleskom jeziku,kojim će promovisati manifestacioni turizam na inostranim sajmovima i ponuditi ga kao turistički proizvod Srbije inostranim turoperaterima,što daje dodatnu potvrdu kvalitetu i značaju festivala,istakla je Jovanovićeva.

ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.