Novogodišnji susret privrednika (video)

UŽICE-Privreda Užica je poslednjih decenija je uspevala da opstane i ostvari vrlo dobre rezultate koji  užički kraj svrstavaju u najrazvijenija područja u Srbiji,izjavio je gradonačelnik Užica Tihomir Petković na tradicionalnom  novogodišnjem susretu pivrednika.

prijem-privrednici-2Petković je istakao da je 2016. gonina protekla u ubrzanju procedura koje opterećuju poslovanje i usporavaju privredne aktivnosti.

„Ekonomska stabilnost je uslov za napredak i razvoj što je opredelilo Vladu Srbije da krene u sveobuhvatne reforme ,koje imaju za cilj uspostavljanje sistema u kome se standardi poslovanja  unapred znaju i dosledno primenjuju,što je garant sigurnosti za nove investicije“,istakao je Petković.

Gradonačelnik Užica je naglasio da nove investicije znače i nova radna mesta,a nova zakonska rešenja ohrabrenje za privrednike da ulažu u proizvodne kapacitete i proširuju svoju delatnost.

„Krenuli smo u proces promena u skladu sa potrebama realnog sektora.Predstoji temeljna reforma javnog sektora,kako bi on zaista postao servis privrede i građana“,najavio je Petković.

You may also like...