Novi početak (VIDEO)

UŽICE – Nekada je hala sportova bila premala da primi sve navijače koji su uživali u igrama odbojkašica Jedinstva, a sada se radi na povratku ženske odbojke.

Zlatne godine užičke odbojke ne mogu da padnu u zaborav ali je od poslednjeg osvajanja nekog trofeja prošlo 15 godina. Od tada do danas Jedinstvo se grčevito bori za mesto pod suncem i slobodno se može reći da je put kojim je išao vlasnik 9 titula nacionalnog šampionata bio trnovit.

OK Jedinstvo počelo pripreme
Foto: ZooMUE

Od prošle godine na radost svih ljubitelja odbojke u klub se vratila Vesna Čitaković Đurišić čiji planovi su vezani za povratak Jedinstva u Superligu. Šaljiva izreka kaže da pare nisu problem – para nema a sve to potvrđuje sportski direktor Jedinstva.

Živimo u vremenima kada se novac za sport izuzetno teško nalazi, grad pomaže u skaldu sa svojim budžetom što svakako nije dovoljno za vrhunske rezultate. Borba će biti žestoka ali Vesna Čitaković Đurišić nema dilemu da će se boriti do kraja.

Novi terner Jedinstva je Tomislav Kukanjac koji u Užice stiže iz muške odbojke. Lično ne pravi nikakvu razliku između muške i ženske odbojke i ono što će on tražiti od ekipe je red, rad i disciplina.

Prvenstvo počinje u oktobru i ima sasvim dovoljno vremena za dobre pripreme. Biće tu dosta rada, pripremnih utakmica a krajem septembra se planira i turnir koji će biti održan u Užicu. Vesna Čitaković Đurišić nije želela da otkriva imena ekipa koje dolaze ali je reč o šampionima. Do tada ekipa će raditi na svemu što je potrebno za dobar rezultat i pokušaj povratka u Superligu.  

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.