Novi asfalt i u Biosci

BIOSKA, UŽICE – Nastavljeni su radovi u MZ Bioska i do sada su urađena četiri od šest putnih pravaca čije je asfaltiranje planirano.

U zaseoku Stanići završeno je asfaltiranje 250 metara puta.

„Ovo je prvi asfalt urađen u ovom zaseoku udaljenom pet kilometara od Tare, koji ima ima 44 domaćinstva. Nastojaćemo da u narednom periodu nastavimo radove koje smo započeli, rekao je Vladimir Sinđelić, član Gradskog veća Užica.

Direktor JP „Užice razvoj“ Nikola Maksimović istakao je da su radovi u MZ Bioska vredni oko 5,5 miliona dinara i finansiraju se udruženim sredstvima Grada i građana.

„Ovo je velika mesna zajednica, veliki prostor sa mnogo meštana i nadam se da ćemo izaći svima u susret. Narednih deset dana ćemo završiti sve radove u Mesnoj zajednici Bioska i nastavljamo sa asfaltiranjem u drugim seoskim mesnim zajednicama“, rekao je Maksimović.

Meštanin Bioske Zoran Stanić naveo je da je ovo velika stvar za njega i njegove komšije.

„Prvi put dobijamo asfalt u našem zaseoku. Urađeno je i oko kilometar puta koji nas povezuje sa Tarom i Omorikom. Ovo za nas znači da ćemo se vratiti u život, da će naša deca živeti ovde i da će se mladi, nadam se, vratiti u ovo selo“.

You may also like...