Nova turistička singnalizacija u Priboju

PRIBOJ – Turizam kao grana privrede, sve više uzima maha i u opštini Priboj. Potencijali su veliki, mada svi u dovoljnoj meri još nisu iskorišćeni. Kako bi turistima olakšali dolazak do najatraktivnijih destinacija, postavljeni su putokazi.

Sa uređenjem turističkih lokaliteta, jedan od bitnih momenata je i promocija tih destinacija, odnosno informacija o njima, u vidu putkoza. U tom pravcu je i realizovan projekat, na postavljanju turističke signalizacije odnosno značajnog broja putokaza, od kulturno – istorijskih spomenika, preko verskih objekata i hotelskih kapaciteta, do atraktivnih prirodnih lokaliteta.

Ukupna vrednost projekta je preko 12 miliona dinara, a turistička signalizacija za opštinu Priboj iznosila je 3 miliona i 300 hiljada dinara. Postavljeni turistički putokazi, doprineće boljoj promociji i većoj vidljivosti pribojske turističke ponude.

Realizovani projekat je samo prvi korak u postavljanju turističke signalizacije u ovoj sredini.

Trenutno, možda četiri najbitnija turistička lokaliteta u opštini Priboj – Pribojska banja, ribarsko naselje, tvrđava Jagat i hotel koji se rekonstruiše u Starom Priboju, obeleženi su adekvatnim truističkim putokazima, kako na području grada,tako i na ulasku u opštinu iz pravca, Bistrice, Кokinog Broda i Uvca odnosno Mramorja.

Izvor: PP Media

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.