Nova turistička signalizacija na Zlatiboru

ZLATIBOR – Na najposećenijoj planini Srbije poslednji meseci 2022. godine u znaku su projekta koji se odnosi na označavanje turističke destinacije Zlatibor i odredišta na teritoriji opštine Čajetina. Turistička signalizacija je postavljena na državnim putevima, kao i u samom centru Zlatibora na više lokacija na frekventnim mestima.

Na taj način posetioci ove planine dobiće informacije od opšteg javnog značaja koje su zapravo potrebne najvećem broju posetilaca, sa ciljem obaveštavanja i upućivanja korisnika do kulturnih, istorijskih, verskih, prirodnih i drugih tustističkih odredišta.

Foto Turistička organizacija Zlatibor

Podsećamo da Zlatibor, kako bi uvek spreman dočekao goste te zadržao svoju lidersku poziciju među planinskim centrima Srbije, kontinuirano radi na razvoju svoje turističke ponude i novih sadržaja. Već su vidljive koristi za turiste od velikih ulaganja opštine Čajetina u rekonstrukciju jezera i Kraljevog trga, izgradnju najduže jednosegmentne panoramske gondole na svetu „Gold gondole“, mnogobrojnih zabavnih parkova, biciklističkih i pešačkih staze, sportskih sadržaja, kao i brojnih drugih projekata koji će obeležiti vreme pred nama.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.