Nova sednica Skupštine opštine Nova Varoš 17. septembra

NOVA VAROŠ – Za treću sednicu novog saziva predložen je obiman dnevni red, a pred odbornicima će se, između ostalog, naći i predlog za prvi rebalans ovogodišnjeg budžeta.

Kao i prve dve, i ova sednica Skupštine opštine Nova Varoš održaće se u velikoj sali Doma kulture, uz poštovanje svih preventivnih mera propisanih zbog epidemije korona virusa. Ukoliko bude usvojen dnevni red koji je predložio predsednik skupštine dr Branko Popović, odbornici će raspravljati o predlogu za izmenu poslovnika o radu lokalnog parlamenta, a razmatraće i nacrt odluke o izgledu i upotrebi grba i zastave opštine Nova Varoš.

Pred odbornicima naćiće se i izveštaji Komunalnog preduzeća „3. septembar“, Regionalne sanitarne deponije „Banjica“ i 2Energije Zlatar NV“ o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti u prvih šest meseci ove godine, kao i predlog Operativnog plana organizacije vaspitno obrazovnog rada za decu Predškolske ustanove „Paša i Nataša“. Na dnevnom redu je i predlog za izmenu finansijskog plana Programa za zaštitu životne sredine , a razmatraće se i Program zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta za ovu godinu. Kako se planira, glasaće se i o predlogu za imenovanje v.d. direktora Javne ustanove „Sportski objekti“.

Izvor i foto: Varoške novine

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.