Nikola Kojo : Vučića napala carska bolest (VIDEO)

UŽICE-Po drugi put u Užicu je  večeras održan protest “1 od 5 miliona” na kome se ispred Gradske kuće okupilo oko 1.500 Užičana kojima su se obratili Branislav Trifunović i Nikola Kojo. Trifunović je istakao da se u ovom trenutku u Srbiji u čak 50 gradova održavaju protesti građana protiv aktuelne vlasti.

“Pedeset gradova je shvatilo da vise ne želi da ih vlast naziva narkomanima,ološem,izdajnicima.Pedeset gradova je shvatilo da smo mi onaj bolji deo Srbije,koji hoće da mladi ne odlaze iz zemlje I koji stvari nazivaju pravim imenom.Onaj deo Srbije koga ne zanima lopovluk,kupovina glasova,koji je ovde ne zato što vam je neko dao sendviče,nego što želite I imate pravo da želite da živite u normalnoj zemlji.I to je sve što mi tražimo”,rekao je Branislav Trifunović na protest u Užicu.

Nikola Kojo rekao je Užičanima da je Aleksandra Vučića napala carska bolest i da je to bolest kojom se zarazio našom krivicom.

“Mi smo krivi što smo ti dozvolili da se razmašes.Bili smo neoprezni.Mislili smo da se točak istorije vrti u smeru budućnosti,a nismo znali da može da se zaustavi I čak vrati unazad.Ako smo mi uzrok tvoje bolesti,mi ćemo biti I tvoj lek.Vratićemo te na fabrička podešavanja za radikalske galamdžije.Vratićemo te u opoziciju,u istoriju I ako bude sreće u ilegalu”,poručio je Nikola Kojo sa protesta u Užicu.

I sa ovog protesta ,pored smene vlasti na republičkom nivou,zatražena je I ostavka čelnih ljudi rukovodstva grada Užica.

Posle govora  učesnici su  protest završili mirnom šetnjom centrom grada.

Pored protesta “1 od 5 miliona” u Užicu je večeras održan još jedan u organizaciji Udruženja građana Užička odbrambena liga .Oni se prevashodno bave lokalnim temama i večeras su protestvovali zbog namere gradskog rukovodstva da proširi groblje na Dovarju.

Sledeći protesti zakazani su za petak 8.februar ispred Gradske kuće i na Gradskoj plaži.

You may also like...