Nema predaha (VIDEO)

POŽEGA – Srpska liga se nastavlja vanrednim 10. kolom, a Sloga gostuje u Tutinu.

Sloga je u najvažnjem meču u ovom delu prvenstva  na domaćem terenu u pružila najbolju igru ali nije pobedila. Podelila je bodove sa Zlatiborom koji je do tog kola bio lider na tabeli a njihov remi najbolje je iskoristilo Smederevo 1924 koje je sada lider u srpskoj ligi zapad. Sloga je tokom svih 90 minuta bila bolji rival, stvorila je veliki broj stoprocentnih prilika ali gol jednostavno nije hteo. Pored toga što su na golu imali raspoloženog Divca koji ih je  više puta spašavao, saveznik im je u dva navrata bila prečka i stativa tako da je slađa polovina otišla na Zlatibor. I pored toga Nikitović nije bio razočaran, naprotiv bio je veoma zadovoljan izdanjem svoje ekipe.

Ritam sreda-subota-sreda ne dozvoljava ni trenutak predaha. Derbi treba ostaviti iza sebe, izvući nabolje pouke i greške ispravljati ih u hodu.

Tutin je novajliji u ligi, ekipa koja u prethodna četiri kola ne zna za pobedu. Tri puta su poraženi, jednom igrali nerešeno a  u svakom porazu su primili po tri gola a postigli su samo tri. Na domaćem terenu su odigrali četiri meča od čega su jedan pobedili, dva su odigrali nerešeno i jedan su izgubili. Na devet utakmica su postigli isto toliko golova a primili su 15. Verovatno je zbog svega toga i smenjen trener Sreten Avramović a na njegovo mesto je došao više nego iskusni Jusuf Čizmić. Sloga ima kadrovskih problema ali ni Tutin nije imun na tako nešto. Čizmić neće moći da računa na Rumenića i Marovića, a utakmica se igra u sredu od 15 sati. Marko Ivković iz Lajkovca će biti glavni sudija. Nikola Simić iz Valjeva i Njegoš Tubić iz Kragujevca biće mu pomoćnici dok je četvrti sudija Ivan Vučićević iz Kraljeva.

 

You may also like...