Nema opuštanja (VIDEO)

IVANJICA – Bežanija je u poslednja dva kola primila čak šest golova a postigla samo jedan ali u Javor Matisu to nikoga neće zavarati.

Misija Novi Pazar je uspešno završena. Tri boda sa tri postignuta postignuta gola dovoljno govori ko se pitao za rezultat na uvek nezgodnom gostovanju u gradu na Jošanici. Javor Matis je tako nastavio niz dobrih rezultata i iz prikrajka merka sam vrh tabele. Da bi tako i ostalo mora se ozbiljno pristupiti narednom protivniku, Bežaniji. Bez obzira na činjenicu da je ekipa iz Beograda u prošlom kolu poražena na svom stadionu od Zlatibora, radi se o ozbiljnom rivalu sa dobrim pojedinciama. Po rečima Bobana Đerića atmosfera u ekipi je odlična. Sve je usmereno ka novim obavezama, sve misli su uperene ka Bežaniji koja neće biti nimalo lak protivnik. Ukoliko dođe do željenog rezultata biće to osma utakmica bez poraza za Ivanjičane. Svi sem Krnića konkurišu za tim.

Tufefgdžić i Milović neće mnogo eksperimetisati sa sastavom jer za tako nešto nema potrebe. U petak su na programu dve utakamice a Javor Matis Bežanija na teren izlaze u 18 sati. Miloš Milanović je glavni sudija a pomažu mu Miodrag Zdravković i Ivan Blagojević.

You may also like...