Nema MOSI u Novoj Varoši

NOVA VAROŠ – Najveća sportska amaterska manifestacija 57. Međuopštinske omladinske sportske igre (MOSI) ove godine, sredinom jula, trebalo je da budu održane u Novoj Varoši, ali će najverovatnije biti otkazane.

„Zbog situacije sa korona virusom i proglašenjem vanrednog stanja u zemlji Igre će najverovatnije biti održane sledeće godine u organizaciji Nove Varoši“, rekao je predsednik Skupštine MOSI Ljubivoje Vranić.

Inače ovo nije prvi da se otkazuje ova manifestacija, slično je bilo 1980 godine kada su zbog zemljotresa i vanredne situacije u Beranama u Crnoj Gori igretakođe otkazane.

Nije ovo prvi put da se MOSI odgađaju jer je slična situacija bila 1980. godine kada je u Beranama, tadašnjem Ivangradu, u Crnoj Gori zbog zemljotresa i vanredne situacije otkazano ovo veliko sportsko takmičenje i održano godinu dana kasnije.

Već su poznati domaćini 58. i 59. MOSI,a to su Kolašin i Užice, pa će poredstavnici Skupštine MOSI iz Nove varoši razgovarati sa njima kako bi se dogovorili oko organizacije i održavanja Igara.

Izvor: Sportdc i PP Media Foto: A. Rovčanin

You may also like...