Nema leka (VIDEO)

UŽICE – Utakmicama 23. kola nastavlja se prvenstvo u Prvoj ligi Srbije, a Sloboda gostuje u Gornjem Milanovcu.

FK Sloboda od pre 10 dana ima novo rukovodstvo koje predvodi Milovan Đorić. Od zvučnijih imena pored njega tu je Milovan Rajevac i oni će uz pomoć Grada Užica pokušati da sprovedu u delo ono što nisu uradili prethodnog leta. Tada ih je u tome omela Uprava na čelu sa Brankom Beševićem, tako što je u veleobrtu na čelo kluba dovela, užičkoj javnosti nepoznatog Božidara Opačića. Kao i svi do sada i Opačić je obećavao kule i gradove, išao i korak dalje pa je pominjan i Alaves koji bi bio stratreški partner Slobodi u razvoju mladih igrača. Kao i sve u Srbiji i ovo je ostalo u domenu naučne fantastike a surova realnost je sledeća, Sloboda je pretposlednja na tabeli sa 13 osvojenih bodova, sa gol razlikom 10:38 a novi predsednik radnog tela, kako se sada zove novi upravljački organ Slobode, Milovan Đorić nije ni malo optimista po pitanju Slobodine budućnosti.

Prvenstvo počinje 27. Februara i Sloboda gostuje u Gornjem Milanovcu domaćem Metalcu. Sastaće se dve ekipa sa potpuno različitim ambicijama i svakako da je Metalac izraziti favorit u ovoj utakmici. Đorić to ne krije i kaže da će Slobodan Dogandžić u ovoj polusezoni pokušati da napravi bazu za naredno prvenstvo koje će Sloboda dočekati u Srpskoj ligi.

U poslednjoj proveri Sloboda je protiv Jedinstva iz Užica odigrala nerešeno 0:0, i ova utakmica je pokazala da u ovom trenutku užički prvologaš ne može da se nada nekim boljim rezultatima i više je nego jasno kakva ga sudbina čeka.

You may also like...