Nedostaje novac za završetak lečenja sedmogodišnjeg Miodraga

SEVOJNO – Sedmogodišnji Miodrag Hadžimurtović iz Sevojna operisan je početkom jula u Specijalnoj bolnici Sveti Vid u Beogradu čime je završena prva faza lečenja njegovog vida, a za skidanje dioptrije,  koje je planirano u avgustu,  potrebno je prikupiti još oko 160 hiljada dinara.

Miodragu je otklonjen nedostatak u veličini očnih duplji, budući da je disbalans u proporcijama očna duplja i oči, bio uzrok njegovog enormno brzog gubljenja vida i do jedan odsto mesečno, što je bez interevencije vodilo totalnom slepilu.

Akciju prikupljanja sredstava za prvu fazu lečenja pokrenuli su Miodragovi školski drugovi iz OŠ Aleksa Dejović iz Sevojna i Krvavaca organizacijom sportskih turnra i prodajom krofnica, a priključio im se određeni broj građana i privrednika.

„Prvu i najtežu fazu smo „pregurali“, ali se iskreno nadam da ćemo moći da realizujemo i ovu drugu. Opet smo upućeni da tražimo pomoć sa strane od dobrih ljudi. Zahvalni smo za  svaki dinar koji će nam pomoći da naš Miodrag krene u drugi razred sa jasnim vidom“, kaže dečakova baka Miljanka Filipović.

Za potrebe prikupljanja nove sume novca Miljanka je otvorila i devizni račun, budući da se javio i jedan broj građana iz inostranstva.

Broj dinarskog računa je:

Banca Intesa

Miodrag Hadžimurtović

160-5310200107567-24

 

 

 

You may also like...