Nastaviti pobednički niz

UŽICE – Kako su najavili tako su i počeli! Košarkaši Slobode, na oduševljenje ljubitelja košarke u gradu na Đetinje, nižu pobedu za pobedom. U četvrtom kolu dočekuju ekipu Napretka iz Aleksinca.    U taboru Užičana veruju u još jednu uzastopnu pobedu.

– U goste nam dolazi ekipa koja ima skor od dve pobede i jednog poraza, ali ne treba zaboraviti da su oni na početku imali težak raspored, jako teške tri utakmice, tri derbija, i ovo nije realan odnos snaga.  Ekipa je dosta promenjena u odnosu na prošlu godinu. Pomenuću samo da im je došao iskusni internacionalac Slaviša Bogavac. Uz njega imaju još nekoliko iskusnih igrača, što znači da u Užice dolaze sa željom da odnesu bodove. Dobro smo proučili njihovu igru,  naporno smo se pripremalaži i ja se nadam da ćemo uz podršku publike, koja će i ovog puta sigurna sam biti naš šesti igrač, stići do još jedne pobede- naglasio je trener Vladimir Lučić.

Košarkaš Miroslav Radić ističe da njegova ekipa spremno dočekuje goste iz Aleksinca i da će na terenu učiniti sve kako bi zabelili nove bodove:

– Napredak je uvek neugodan protivnik ali sve će zavisiti od nas. Moramo od starta krenuti maksimalno motivisano  i agresivno, i tako nećemo dozvoliti nikakve iznenađenja. Iskoristio bih priliku da pozovem navijače da u što većem broju dođu i pomognu nam.

I PavleRoganović se slaže da će na terenu učiniti sve kako bi zabeležili bodove:

– Sigurno da Napredak ima svojih kvaliteta i prednosti, ali mi se jednostavno ne obaziremo na tuđe dvorište. Nas isključivo interesuje ono što mi radimo, tako da sam siguran da ćemo uspeti da na kraju obradujemo naše navijače sa još jednom pobedom u nizu.

Ova utakmica se igra u subotu u Velikom parku sa početkom od 19 časova.

Autor: Zorica Đoković

You may also like...