Nastavak niza (video)

IVANJICA – Pauza u prvenstvu je završena i od subote kreće novi krug u Super ligi.

javor-radnicki-1Javor Matis je pauzu iskoristio radno jer poslednje dve pobede u duelima protiv Voždovca i Radničkog podstiču na još veći nivo zalaganja. Veselinović je, znajući da nikada neće biti bez problema oko igračkog kadra, svoju ekipu odveo u Čačak gde su odigrali kontrolni meč protiv Borca kako bi video na koje igrače može ozbiljno da računa u narednom periodu.

U prvom međusobnom duelu ove sezone Radnik i Javor Matis su u Surdulici podelili bodove, iako je domaćin veoma rano stekao prednost od dva gola razlike. Na kraju je bilo 2:2 ali to je sada daleka prošlost. Ivanjičani u meč 16. kola ulaze na krillima dve vezane pobede, dok na drugoj strani Surduličani imaju dva vezana poraza. Po rečima Veselinovića favorita u ovakvim utakmicama nema, a Javor Matis je možda u blagoj prednosti jer igra pred domaćim navijačima.

Dakle, Javor Matis sigurno bez Stojakovića i Amanovića, pod znakom pitanja je najefikasniji igrač ekipe Darko Bjedov dok su ostali igrači spremni za duel protiv Radnika. Utakmica Javor Matis – Radnik igra se u subotu sa početkom u 13.30.
ZooM

You may also like...