Narodna biblioteka Užice postavlja linkove ka digitalnim knjigama

UŽICE – Narodna biblioteka Užice, zbog vanrednog stanja, ne radi sa korisnicima od utorka 17. marta, ali postavlja linkove ka digitalnim sadržajima na društvene mreže.

Tako su, naprimer, na Facebook stranici biblioteke postavljeni linkovi za audio bajke za decu Beogradske filharmonije, linkovi ka izdanjima izdavačke kuće „Besna kobila“, za ljubitelje stripa izdavačka kuća „Image Comics“ je otključala 133 stripa, a na stranici se nalazi i putanja do digitalizovane građe Narodne biblioteke Srbije i mnogi dugi linkovi.

Takođe, na stranici je i link ka knjižici za decu mlađu od 7 godina o COVID-19.

„Dosta ljudi dolazi pred vrata biblioteke ne znajući da ne radimo. Mi se trudimo da postavimo linkove na našim društvenim mrežama ka digitalnim sadržajima. Veliki je problem što dosta naših starijih sugrađana, koji baš dosta čitaju knjige iz biblioteke, ne koristie društvene mreže“, rekla je za ZOOMUE direktorka Narodne biblioteke Užice Dušica Murić.

Za pitanja korisnika užička biblioteka je dostpna na e-mail adresi narodnabibliotekauzice@gmail.com i na telefonskom broju 031 514 578 svakim radnim danom od 8 do 15 časova.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.