Napad na Prvu ligu (VIDEO)

POŽEGA – Fudbaleri Sloge pojavili su se danas na stadionu Sloge kako bi startovali sa pripremama za prolećni deo sezone.

Prošlo je skoro dva meseca od kako je završen jesenji deo sezone u Srpskoj ligi zapad. Dragiša Žunić je izvršio prozivku svojih igrača kako bi krenuli sa pripremama za nastavak prvenstva. Ivan Radović predsednik Sloge bio je na prozivci gde je igračima poželeo srećan početak priprema i što više bodova na proleće. Klub ima značajnu podršku od Opštine Požega i plan je da se stadion dovede u još bolje stanje. Plan je da se centralna tribina pokrije, napravi još svlačionica kao i da se poradi na preostaloj infrastrukturi kako bi FK Sloga i Požega do sledeće godine za svoj 100. rođendan dobila najlepši poklon.

Stručni štab je analizirao jesenji deo prvenstva, predočio upravi kluba šta bi to trebalo uraditi kako bi ekipa bila jača na proleće, a predsednik FK Sloga Ivan Radović pokušava da ispuni sve želje. To i nije baš tako lako znajući da je mali broj igrača slobodan, a za osvajanje prvog mesta potreban je kvalitet. Ono što je sigurno to je podatak da je Veljko Plazinić napustio Slogu i svoje mesto pod suncem potražiće u Gornjem Milanovcu, ali koga nema bez njega se mora i može. Veljko je svojim igrama i odnosom prema klubu zaslužio da se oproba u višem rangu a Slogi ostaje da bez njega pokuša da ostvari istorijski cilj. Kao i svake godine Sloga će pripreme odraditi u Požegi, s tim što će rad sa loptom biti sporveden na veštačkoj podlozi u Lučanima. Veza sa FK Mladost iz godine u godinu osetno jača pa se Žunić nada da će iz Lučana još neko stići u redove Sloge. Za ove pripreme u rad su uključeni i neki talentovani igrači iz omladinskog pogona i stručni štab će pokušati da ih u svakom smilslu što više približi prvom timu. Pored utakmice protiv Metalca, palnirano je još osam pripremnih utakmica, a dosta toga će zavisiti od vremenskih uslova. Sedam će biti odigrano tokom februara i to u Kragujevcu, pa u Kruševcu protiv Trajala, Borac Čačak, 16.02. Kolubara ili Javor Matis pa Mladost Lučani i kraljevačka Sloga. Generalna proba je zakazana za 2.mart protiv Takova.

You may also like...