Najluđa noć na Zlatiboru (VIDEO)

ZLATIBOR – U najluđoj noći, noći ispraćaja stare 2017. i dočeka Nove 2018. godine TO „Zlatibor“, i opština Čajetina priredile su za posetioce i stanovnike planine još jedan koncert za pamćenje, čime se potvrdilo i opravdalo zašto je Zlatibor najposećeniji turistički centar u Srbiji.

Sam doček Nove godine, odnosno novogodišnji program započeo je još oko 18:00 časova novogodišnjom predstavom „Ovca Rozi u vozu se vozi“ za najmlađe goste Zlatibora, kada je mališanima po završetku predstave Deda Mraz podelio prigodne poklone i slatkiše.

Glavni deo novogodišnje večeri bio je veličanstveni koncert Jelene Tomašević na prepunom „Kraljevom trgu“ sa početkom u 22:00 časa kome je predhodio nastup grupe „DŽuboksi“ od oko 20 časova. „DŽuboksi“ su pokrenuli atmosferu u pravom smeru i najavili ludu noć svojim repertoarom folk&roll-a, dok je sve to svojim izlaskom na scenu uveličala Jelena Tomašević-Bosiljčić koja je u ne tako hladnoj zlatiborskoj noći, povela svojim glasom i energijom preko 25 000 prisutnih na Kraljevom trgu u Novu 2018. Nizali su se hitovi: „Košava“, „Radio svira za nas“, „Život u koferima“, „Ime moje“, „Da mi je da mi se vrati“, „Okeani“ i mnoge, mnoge druge, kao što su „Mladiću moj“, „Danas sam luda“, „Muzika na struju“, „Daire“, dok je publika u glas pratila divu srpske muzike i svaku pesmu ispraćala velikim aplauzima i vriscima.

Nakon odbrojavanja poslednjih minuta u staroj 2017. Jelena je na oko pola sata ustupila binu trubačima Marka Gligorijevića, a veličanstveni vatromet je obasjao čitavu planinu.
U pratnji trubača Jelena i suprug Ivan igrali su sa publikom među kojom se na par mesta razvilo kolo, a potom je u prvom času Nove 2018. usledio nastavak koncerta, kada je Jelena odpevala još par pesama među kojima i „Ej dragi dragi Božurove sadi“ i „Vranjanku.
Pored dočeka na otvorenom, oko 20000 gostiju Novu godinu je dočekalo u zlatiborskim hotelima, restoranima i kafićima, dok će se za reprizu Dočeka 2018. 01. januara pobrinuti „Leksinton bend“.

Izvor: TO Zlatibor

You may also like...