Nagrađeni najbolji sportisti i sportski kolektivi Priboja

PRIBOJ – Sportsko savez proglasio je najbolje pojedince i sportske kolektive i dodelio nagrade i priznanja za ostvarene rezultate u prošloj godini. Priznanje za najboljeg sportistu opštine Priboj, po prvi put je jednoglasno dodeljeno osobi sa invaliditetom  Slaviši Šušnju.

Ovaj šahista je  i predsedniku Društva za cerebralnu i dečju paralizu koji je u svojim višegodišnjim uspešnim nastupima na MOSI i PARA MOSI igrama, osvojio deset medalja kao i više odličija na šahovskim olimpijadama za OSI u zemlji i inostranstvu.
Za najbolju sportiskinju proglašena je karate reprezentativka Srbije Dejana Stojić, dok je perspektivna atletičarka AK Priboj.Atletičarka AK Priboj Željana Petrić drugu godinu za redom proglašena je za njaboljeg mladog sportistu ove opštine.

Dalibor Kurćubić primio je priznanje za najboljeg trenera u 2016 godini, foto: www:ppmedia.rs

Priznanje za najboljeg trenera u prošloj godini dodeljeno je Daliboru Kurćubiću, šefu struke FK FAP, dok je za najbolju ekipu u ženskoj konkurenciji proglašen ŽOK Priboj. Najbolja muška ekipa po oceni stručne komisije je rukometni klub Priboj a nagrada za najagilnijeg sportskog radnika pripala je po drugi put u karijeri Esadu Mehoviću predsedniku ŽKK LIM Priboj.
Zahvaljujući se sportistima i sportskim kolektivima, predsednik Sportskog saveza Priboja Milomir Filipović, najavio je dodatno angažovanje i saradnju lokalne samouprave, Sportskog saveza i svih sportskih činilaca u gradu na pripremama, prvo za učešć na ovogodišnjim MOSI u Pljevljima a odmah nakon toga i na organizaciji i nastupu na jubilarnim 55. MOSI igrama kojima će Priboj biti domaćin sledeće godine.
Izvor: PP Media

You may also like...