Nagrade za najbolje fotografije i video iz Zapadne Srbije (VIDEO)

UŽICE – Turistička organizacija regije Zapadna Srbija je započela promotivnu kampanju na društvenim mrežama pod nazivom Moja Zapadna Srbija kako bi fotografijama, koje će stvarati turisti u Zapadnoj Srbiji, drugim potencijalnim turistima dočarala doživljaje u Zapadnoj Srbiji.

Kako je saopšteno iz Turističke organizacije regije Zapadna Srbija, u kampanji mogu da učestvuju svi građani Srbije.

Da bi učestvovali u kampanji, zainteresovani bi trebalo da načine tri koraka.

Da posetite bilo koji deo Zapadne Srbije, zatim napravite fotografiju ili video, isključivo iz prvog lica, koji prikazuju neki od doživljaja iz Zapadne Srbije i podelite na Instagramu ili Fejsbuku sa haštagom #MojaZapadnaSrbija, navode iz Turističke organizacije regije Zapadna Srbija i ističu da su za učesnike obezbeđene vredne nagrade.

Svake nedelje biraće se najlepše fotografije i video snimci koji će autorima doneti besplatni boravak u Zapadnoj Srbiji.

„Osim nedeljnih, obezbeđene su i mesečne nagrade i to u prestižnim hotelima u Zapadnoj Srbiji, i tako u narednih šest meseci, kada će se na kraju kampanje izabrati najlepše fotografije koje će se naći i u promotivnom materijalu Turističkih organizacija“, ističe direktor TO regije Zapadna Srbija Miroslav Rađen.  

TO regije Zapadna Srbija  sprovodi šestomesečnu kampanju u saradnji sa turističkim organizacijama Zlatibora, Užica, Bajine Bašte, Zlatara, Prijepolja, Sjenice, Ivanjice, Arilja, Požege i Kosjerića.

You may also like...