Nagrada za najbolje studente Učiteljskog fakulteta

UŽICE-Udruženje Užičana u Beogradu odlučilo je da nagradi najboljeg studenta Učiteljskog fakulteta u Užicu školske 2013/14. godine. Nagrada se sastoji od diplome i novčanog iznosa od 30.000 dinara koje Udruženje izdvaja iz svog Zavičajnog fonda, a po želji prof. dr Dragoljuba Đajića u spomen na njegovu suprugu dr Ljubicu Đajić.

 Učiteljski fakultet u Užicu doneo je odluku da nagrada pripadne  Tanji Čolić, studenkinji II godine koja ima najbolji prosek ocena (9,82) među studentima II i III godine studija. Dekan Učiteljskog fakulteta prof. dr Radmila Nikolić veruje da je važno da nagrada ima motivacioni karakter i da će mladog studenta podstaći  na još veći angažman i uspehe.

Udruženje Užičana u Beogradu koje je 2013. godine napunilo 90 godina postojanja, nada se da će i narednih godina raspolagati sa dovoljno sredstava kako bi priznanje postalo tradicionalno. Svečanost dodele održaće se 17. juna 2014. u Beogradu, na godišnjici Udruženja koje je za tu priliku objavilo monografiju  „Na putu do punog veka“.

ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.