Nacionalno prvenstvo Srbije u odbojci na pesku sledećeg vikenda na Zlatiboru

ČAJETINA – Opština Čajetina u saradnji sa Odbojkaškim savezom Srbije, ove godine po prvi put, organizator je Nacionalnog prvenstva Srbije u odbojci na pesku koje će biti održano  od 11. do 13. jula na Zlatiboru. Prijave igrača vrše se na sajtu Odbojkaškog saveza Srbije http://beachvolley.ossrb.org/#home2

Kako je opština Čajetina ove godine po prvi put organizator jednog ovako velikog sportskog događaja, Odbojkaški savez Srbije najavljuje neke od aktivnosti koje su uključene u organizaciju svakog od 12 turnira ove godine.

•11. jula od 12 časova odigraće se kvalifikacioni mečevi u muškoj i ženskoj konkurenciji gde će se veliki broj parova boriti za mesto u glavnom turniru
•12. jula od 8 časova odigraće se veliki broj zanimljivih mečeva glavnog turnira u muškoj i ženskoj konkuenciji
•13. jula od 10 časova počeće nadmetanje u polufinalnim mečevima u obe konkurencije dok su popodnevni časovi planirani za odigravanje mečeva za treće mesto i finala.
Očekuje se učešće najkvalitetnijih i najbolje plasiranih parova u muškoj i ženskoj konkurenciji, a posebno je značajno istaći  da će ovom turniru prisustvovati svi članovi reprezentacije Srbije u odbojci na pesku.
Ove godine po prvi put je u okviru projekta Nacionalnog prvenstva Srbije u odbojci na pesku potpisan  Protokol o saradnji između Odbojkaškog saveza Srbije i Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Leposavića, Novog Pazara, Novog Sada i Beograda. Cilj potpisivanja ovog protokola je rad sa najmlađima na najvišem stručnom nivou kroz uključivanje studenata Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u projekat Školice odbojke koju vodi naš proslavljeni odbojkaš Vladimir Grbić. Primarni cilj  ovog projekta jeste dugoročan i detaljan rad sa najmlađima pod stručnom kontrolom studenata i trenera.
Školice odbojke će se održati na terenima za odbojku na pesku kod jezera u sledećim terminima: 
•u petak 11.07. u 17 časova 
•u subotu 12.07. u 10 časova i 17 časova
•u nedelju 13.07. u 14 časova
Kids Liga u okviru koje će se oni malo stariji takmičiti u dve kategorije: od 9 do 11 godina i od 12 do 14 godina biće održana u petak 11.07. u 09 časova.
Takmičenje u okviru svakog od turnira Nacionalnog prvenstva Srbije u odbojci na pesku organizuje se i u muškoj i u ženskoj konkurenciji i očekuje se prisustvo oko 50 parova iz cele zemlje. 
Organizaciju turnira, pored opštine Čajetina, pomogli su:Turistička organizacija Zlatibor, Kulturno sportski centar Čajetina, KJP „Zlatibor“, JKP „Vodovod“, kao i medijski sponzori RTV Lav,Luna radio, Glas zapadne Srbije.
Svi igrači, bivši igrači, treneri i sportski radnici su dobrodošli na ovu manifestaciju, a sve u cilju promovisanja odbojke kao sporta i opštine Čajetina.
ZooM
 

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.