Na Zlatiboru rekordna ulaganja u putnu infrastrukturu

ČAJETINA-Opština Čajetina ove godine uložila je preko 500 miliona dinara u izgradnju i rekonstrukciju puteva i ulica , izgrađeno je 70 kilometara novih a u rekonstrukciju postojećih puteva i ulica uloženo je 55 miliona dinara.

foto.opstina cajetina

“ Ovih dana intenzivno radimo na završetku nekoliko putnih pravaca na samom Zlatiboru. Radi se u ulici Sportova, od hotela Olimp do Studentskog odmarališta, a u toku je izgradnja ulice od hotela Tornik do pasarele preko magistrale, kao i nekoliko putnih pravaca u naselju Čolovića brdo. Asfaltirane su ulice u Šišovićima i u Šipoviku, a u planu je i rekonstrukcija još dve ulice u Čajetini. Intenzivno se radi u još nekoliko mesnih zajednica, Mačkatu, Dobroselici, Branešcima, Šljivovici. Imamo razloga za zadovoljstvo i očekujem da ćemo u narednih 15 dana uspeti da završimo sve planirane radove kada je u pitanju izgradnja puteva i ulica „, izjavio je predsednik Skupštine opštine Čajetina Arsen Đurić.

foto.opstina cajetina


Đurić je najavio da je sledeće godine u planu rekonstrukcija i proširenje još četiri ulice sa tri na pun profil od šest metara, uz dva metra pešačke staze, a gde prostor dozvoljava i dva metra biciklističke staze.
U planu je izgradnja pešačke staze od početne stanice gondole do međustanice kod Ribničkog jezera, što će još više upotpuniti turističku ponudu Zlatibora.

You may also like...

1 Response

  1. Milka Karaklajic каже:

    Kada ćete završiti put za Donji Ljubis koji ste započeli ?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.