Na Zlatiboru počeo 5. Hills up (VIDEO)

ZLATIBOR – Uz zvuke beogradskog rok sastava Amnezija i najveće hitove Riblje Čorbe sinoć je na Zlatiboru počeo peti Hills up festival. Na festival namenjen ljubiteljima roka, panka i elektronske muzike prvi put je stigao i psihodelični rok Nikole Vranjkovića, a atmosferu su začinili E-play i užičani Hadži prodane duše.

„Mi smo bili svake godine, ali u publici i konačno imamo čast da delimo binu sa zvezdama“, kaže Milan Jervtović iz Hadži prodanih duša.

Specifičnost Hills up-a je Shuma stage gde uz ritmove tehno i house muzike među borovima osviću zlatiborske zore. Posetioci su očarani jer je zbog prirodnog ambijenta drugačiji od ostalih festivala, a takav ambijent inspiriše i didžejeve kojih će ove godine biti više od 15.

„Ovo je jedinstven festival u Srbiji. Svi imaju nešto, ali ovo je potpuno drugačije, na planini i u divljini“, priča didžej Vladimir Trifunović.

Ambijentom je očarana i Aleksandra Duende koja je prvi put puštala muziku na Hills Up-u.

„Divno izgleda. Zbog ambijenta didžej može da ima inspiraciju i dobar set. Ovo okruženje me jako inspiriše“, kaže Duende.  

Festival će u naredna dva dana ugostiti bendove koje su izabrali fanovi Hills up-a, a čiji su im se nastupi dopali na prethodnim festivalima.

„Cane iz Partibrejkersa će opet napraviti haos na brdu, zatim Goblini, Mortal Kombat, a senzacija festivala su Brkovi i Djura i mornari da zatvore festival u svom ritimu. Čekaju nas i najbolji domaći didžejevi uz magičnu avanturu u borovoj šumi što je vrhunska prilika da se zavoli elektronska muzika,“ navodi PR festivala Sofija Pavlović Luković.

Za posetioce Hills up-a organizator je priredio i propratne programe, besplatan ulaz na bazen u Golovu i popuste na adrenalinske sadržaje u Dino parku.

You may also like...