Na Zlatiboru Nova godina dočekana uz BG sindikat i Danicu Crnogorčević (VIDEO)

ZLATIBOR – Nova godina na Zlatiboru je dočekana uz Beogradski sindikat i Danicu Crnogorčević. Procenjuje se da je na ovoj planini u novogodišnjoj noći boravilo oko 50 hiljada gostiju.

Nikad topliji 31. decembar na Zlatiboru ispraćen je uz vatromet i trubački orkestar Dejana Jevđića, kao i uz nastup izvođača dva potpuno različita muzička žanra, koji su ipak uspeli da ostvare saradnju.

„U Novoj godini nadam se novom albumu, ali pre svega želim da moja deca imaju bezbrižno odrastanje u ovom vremenu svega i svačega. Neku ličnu želju nemam, osim da smo svi zdravi i veseli“, kaže Danica Crnogorčević.

„Već sam to rekao, ali nadam se da ću ostvariti nešto ako budem ponavljao želju kao mantru. A želja je novi album. Nova muzika se pravi, ne bih ništa obećavao, ali se svakako nadam“, kaže Boško Ćirković iz Beogradskog sindikata.

Bez obzira na to da li prethodnu godinu pamte po dobru ili ne, posetioci Zlatibora se svakako nadaju boljem.

„Jeste kliše kada se želi zdravlje, ali zaista je tako, pre svega mi je bitno da moja porodica bude zdrava. Finansijama sam zadovoljan“, kaže jedan od posetilaca, dok je jedan od najmlađih gostiju za narednu godinu poželeo uspeh u školi sa svim peticama.

Za 1. januar na Kraljevom trgu zakazan je nastup Indire Radić i Leksington benda.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.