Na pobedu protiv debitanta (VIDEO)

IVANJICA – Javor Matis je remijem protiv Metalca na domaćem terenu otvorio sezonu i ako se po jutru dan poznaje Ivanjičani će imati zapaženu ulogu u ovom prvenstvu.

Derbi je opravdao očekivanja jer su obe ekipe pokazale visok nivo pripremljenosti, a podela bodova je bila najrealniji ishod ovog meča. Sledi gostovanje novajliji u ligi ekipi Žarkova koji je ubedljivo poražen na Zlatiboboru 3:0, ali Igor Tufegdžić kaže da se radi o dobroj ekipi i da opuštanja ne sme biti. Ivan Josović se vratio fudbalu posle dve godine suspenzije. Protiv Metalca je pokazao da nije zaboravio da igra fudbal i da će biti od velike koristi svojoj ekipi. Ceni ekipu Žarkova ali veće šanse daje timu za koji on nastupa. Neće biti nimalo lako ali ukoliko žele povratak u najelitniji fudbalski rang od samog starta se moraju osvajati bodovi, bilo kući bilo na strani.

Žarkovo će debitovati u Prvoj ligi Srbije pred svojim navijačima i to može da bude mali teret na njihovim leđima. Takođe će želeti da se iskupe za poraz na Zlatiboru što može da da više prostora gostima koji u punom sastavu putuju u Vodovdsku 158. Utakmicu će suditi David Matić sa svojim pomoćnicima Ivanom Mikalačkim i Aleksandrom Vladićem.

Meč se igra u subotu sa početkom u 17.30.

You may also like...