Na novosadskom sajmu promovisana letnja turistička sezona na Zlatiboru

ZLATIBOR – Na ovogodišnjem Sajmu turizma u Novom Sadu, koji je završen u nedelju, u okviru Turističke regije „Zapadna Srbija“, Turistička organizacija „Zlatibor“ je imala zapaženu promociju.

cajetinaOna je posetiocima predstavila cene ugostiteljskih usluga kao i pakete cena za Uskrs i prvomajske praznike.

U Hotelu Palisad važiće uskršnji paket od 6. do 16. aprila. Dete do sedam godina besplatno će imati smeštaj u pratnji dve odrasle osobe, a teretana je gratis, kao i 10 odsto popusta na jedan ručak, jedno gratis piće u „Dancing baru“ i 30 % popusta na usluge relaks centra.
Hotel Zlatibor – Mona za period od 24. juna do 14. septembra za rezervacije i avansne uplate do 23. aprila 2012. za četiri noćenja i duže obezbeđen je ukupan popust od 25 odsto. Uskršnji paket važi za dva termina – od 5. do 9. aprila i od 12. do 16. aprila. Cena aranžmana za dve osobe je od 31.960 do 39.440 RSD.
 Prvomajski paket je takođe za dva termina – od 27. aprila do 1. maja i od 28. aprila do 2. maja. Cena aranžmana za dve osobe je od 41.600 do 52.000 RSD. Hotel i spa Idila priredio je za uskršnje praznike od 9. do 16. aprila za tri i više noćenja 15 % popusta na smeštaj. Nacionalna kuća sa konačištem Satelit nudi dva paketa: „Romantika“ – dva polupansiona po osobi u sobi (7.600 RSD) i „Vip ekskluziv spa“ – dva polupansiona po osobi u VIP apartmanu (14.480).
 U Specijalnoj Bolnici Zlatibor – Čigot popust od 20 %, važi  tokom uskršnjih i prvomajskih praznika za termine od tri ili četiri dana.  Konačište Sportsko-turistički centar „Zlatibor“ (tel. 848-140) daje specijalnu ponudu za vikende u martu, polupansion za dve osobe (10.440 RSD), uskršnju ponudu od 13. do 17. aprila – polupansion po osobi (2.610 RSD); prvomajski paket od 30. aprila do 2. maja, polupansion za dve osobe (10.440 RSD). U Konačištu TO Zlatibor cene polupansiona se kreću od 2.100 do 2.700 RSD. 
Takođe, u okviru sajma je organizovana turistička berza na kojoj je TO „Zlatibor“ aktivno učestvovala. Pored brojnih posetilaca štand je posetio veliki broj domaćih medija, ali i veliki broj novinara iz Rusije i Makedonije.
Za ovaj sajam je bila upriličena poseta turističkih udruženja sa teritorije opštine Čajetina, sa ciljem što boljeg povezivanja njihovih članova sa sličnim organizacijama iz oblasti turizma.
ZooM
 
 

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.