Na mlađima svet ostaje (video)

POŽEGA – Stipendijske ugovore sa Slogom na tri godine su potpisali Luka Terzić, Nikola Stanić i Stefan Tešić

fk sloga pojacanjaFudbaleri Sloge iz Požege veoma ozbiljno se pripremaju za novu sezonu u srpskoj ligi. Kako je više puta rečeno ove godine će takmičenje na zapadu biti, nikad jače. Sama imena kragujevačkog Radničkog, Smedereva. Loznice, Krušika i ostalih rivala govore o kakvim se ekipama radi i da neće biti nimalo lako osvajati bodove. Znajući sve ove činjenice uprava kluba je dala sve od sebe da prvenstveno zadrži postojeći igrački kadar, a potom i popuni mesta na kojima je škripalo kako bi bili konkurentni ostalim ekipama. Kako u svim srpskim ligama utakmicu moraju da počnu dva bonus igrača, za Slogu su stipendijske ugovore potpisala trojica osamnaestogodišnjaka Luka Terzić, Nikola Stanić i Stefan Tešić.

Pored aktivnosti oko pojačanja i stadion Sloke doživljava novu mladost. U dogovoru sa čelnicima opštine Požega, unutrašnje prostorije kluba se kompletno renoviraju tako da će gostujuće ekipe pored uvek odlične travnate podloge imati i potpuni komfor u svlačionicama kada budu gostovali u Požegi.

Nikola, Luka i Stefan su na pripremama od samog starta i žestoko se bore za svoje mesto pod suncem. Prezadovoljni su uslovima u klubu, kažu da se radi izuzetno dobro pod komandom Jovana Nikitovića i da će dati sve od sebe kako bi izborili poverenje šefa struke.

Jovan Nikitović je više nego zadovoljan odnosom igrača. Radi se dva puta dnevno, odigravaju se kontrolni mečevi gde svako od igrača treba da pokaže da zaslužuje mesto u stratnoj postavi.

Nikitović je naglasio da je potpisivanje stipendijskih ugovora sa igračima poput Nikole, Luke i Stefana samo dokaz da klub radi kvalitetno i na duže staze.

ZooM

 

 

 

You may also like...