Moto šou u Užicu (video)

UŽICE – Moto klub Užice, organizovao je ove godine peti put skup bajkera iz naše zemlje ali i Evrope. Pored brojnih motora, koji su sastavni deo ovih skupova, ove godine, akcenat je bio na „Goldwing“ motorima. To su dvotočkaši namenjeni za udobnu vožnu, na dužim kilometražama.

motoskup 2015 dvaKraj maja i početak juna i prvi sunčani dani, vreme je kada bajkeri kreću na put. Počinje sezona moto skupova, koji se održavaju u svim zemljama bivše Jugoslavije. Jedan od prvih je u Užicu, gde su se okupili bajkeri, ali prvenstveno oni koji voze „Goldwing“ motore. Na svom motoru Jaka Tošić putovao je čitav dan iz Novog mesta u Sloveniji, kako bi došao u Užice.
Da je vožnja na ovakvim motorima udobna i bajkerkama, dokaz je i Vesna Horvat koja je u Užice stigla, takođe iz Slovenije.
Bajkeri su u Užice stigli sa svih strana. Dimitris Asteriu, je predsednik „Goldwing“ kluba u Grčkoj.

„Goldwing“ motori namenjeni su za duge vožnje, za razliku od drugih motora, koji ljubitelji dvotočkaša kupuju zbog brzine. Ristu Gajičiću, kako kaže, bilo je potrebno sedam sati normalne vožnje, da iz Beča stigne do Zapadne Srbije.
Pored bajkera iz Srbije, zemalja okruženja, veliki broj ljubitelja dvotočkaša u Užice stigao je iz Slovenije, Grčke, Austrije, Rumunije, Nemačke. Među nijma najviše onih koji voze „Goldwing“ motore.Pored druženja, bajkeri su i obišli užički kraj.
U motorima su uživali i brojni Užičani, na gradskom trgu i u Velikom parku. Gosti su uživali u tradicionalnom srpskom folkloru, ali u druženju sa atraktivnim devojkama, koje su sastavni deo ovakvih skupova. Pevali su im i Osvajači, Hadži prodane duše i drugi bendovi.
ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.