Mokra Gora pasti mora (video)

POŽEGA – Slogu čeka neizvestan meč protiv preporođene ekipe iz Zubinog Potoka.

Sloga je i sa gostovanja u Lajkovcu donela bod, odigravši sa Železničarem triler utakmicu. Golovi u poslednjim sekundama meča veliko su iskustvo za ekipu Jovana Nikitovića, ali tu se ništa ne završava. Već u subotu na stadion u Požegi stiže možda i najveće iznenađenje dosadašnjeg dela prvenstva, Mokra Gora. Ekipa iz Zubinog Potoka je administrativnim putem ostala u Srpskoj ligi, a koliko su ozbiljno shvatili dobijeni poklon, govori podatak da su napravili ozbiljnu ekipu koja u prva tri kola još uvek nema poraz i uz to nije primila nijedan pogodak. Jovan Nikitović je svestan toga i tokom ove sedmice pokušava da to usadi u glavu svojim igračima.

Nikola Leković strpljivo čeka svoju šansu za startnu postavu. Dugo je u klubu, poznaje ligu i nema dilemu da će biti teško protiv Mokre Gore. Zna da su dosta promenili igrački kadar ali ipak više gleda u svoje dvorište.

sloga plazinic trening 1Nema sumnje da će duel Sloge i Mokre Gore biti neizvestan. Kako rekoše Nikitović i Leković, publika može da bude od velike koristi u ovoj utakmici koja se igra u subotu sa početkom u 16.30.

ZooM

You may also like...