Miloš Milivojević v.d. direktora JP Užice razvoj

UŽICE – Na 19.sednici Skupštine grada Užica usvojeni su izveštaji o poslovanju JKP “Bioktoš”, JKP “Vodovod”, JKP “Gradska toplana”, JKP “Niskogradnja”, JKP “Duboko”, JP “Užice razvoj”,JP “Stan” i JP “Veliki Park” za 2021. godinu. Na ovoj sednici usvojen je i Predlog rešenja o razrešenju direktora JP “Užice razvoj” Nikole Maksimovića, koji je podneo ostavku iz ličnih razloga, a na mesto vršioca dužnosti imenovan je diplomirani inženjer organizacionih nauka Miloš Milivojević.

Prema rečima Srđana Nedeljkovića člana Gradskog veća sva javna preduzeća poslovala su u okviru planiranih aktivnosti u okviru Plana i programa poslovanja za 2021. godinu, osim JPK “Duboko” i JP “Veliki park”, koja su ostvarili negativno poslovanje.

“U narednom periodu trudićemo se svi zajedno da ta preduzeća posluju pozitivno i nadamo se da ćemo to i ostvariti. Javna preduzeća dosta ulažu u nabavku nove opreme i dosta novih investicija će biti u narednom periodu. Radi se natkrivanje Zelene pijace, rekonstrukcija čeličnog cevovoda u Gradskoj opštini Sevojno… Radi se i u ovim teškim vremenima, cene na tržitu stalno rastu, ali naša javna preduzeća će učiniti sve kako bi nivo poslovanja bio na visokom nivou, kako bi naši sugrađani bili zadovoljni dobijenim uslugama od javnih preduzeća, istakao je Nedeljković.

Odbornici Skupštine grada Užica usvojili su i predlog rešenja o davanju prethodne saglasnosti na raspisivanje Javnog konkursa za izbor i imenovanje direkota Narodne biblioteke Užice, kao i Predlog odluke o utvrđivanju doprinosa za uređivanje građevinskog zemljišta.

(izvor: grad Užice)

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.