Milivojević : Dečji bazen na plaži biće gotov do 15.septembra (VIDEO)

UŽICE-Radovi na završetku dečjeg bazena na plaži kasne jer je grad očekivao da će za drugu fazu dobiti sredstva od ministarstava,što se nije desilo,ali je pomerilo rokove izgradnje ,izjavio je direktor Užice razvoja Miloš Milivojević na konferenciji za novinare.

„Imali smo početkom godine urađen projekat za drugu fazu radova na dečjem bazenu ali smo hteli da sačuvamo deo budžetskih sredstava grada i da sa njim konkurišemo kod određenih ministarstvava za finansijsku podršku.Kako novac nismo dobili odlučili smo da sami finansiramo i drugu fazu radova ,ali je to odložilo radove i pomerilo rok za završetak“ ,objasnio je Milivojević.

On je naveo da je iz gradskog budžeta izdvojeno ukupno 38,5 miliona dinara za celokupne radove,a da je završetak pomeren za mesec dana i da će biti do 15.avgusta završeni svi radovi.

foto.zoomue

„Bazen je trebalo da bude završen do 15.avgusta ali su ekstremno visoke temperature tokom leta onemogućile izvođenje radova tokom dana.Urađena je i dodatna hidroizolacija bazena i proširen obuhvat zaštitnih ograda“ ,istakao je Milivojević.

On je naveo da će se bazen puniti vodom iz gradskog vodovoda i da će u funkciji biti od naredne kupališne sezone.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.